13 juni 2018

Overraskende hagefest

Overranskende og overraskende...for ingen andre enn hovedgjesten må vel sies.... 

En av mine nærmeste venninner er en raus solstråle. Hun bidrar alltid når det gjelder alle andre som skal feires, men når det kommer til henne selv har hun lurt seg litt unna. 40-års dagen forsvant litt i det blå, så da tenkte jeg hun trengte en fantastisk 44-års feiring. Det ville hun nok ikke forutse, og det gjorde hun ikke heller.

Det ble slik at alle inviterte la i en pott for dekor, og så tok hver enkelt med seg enten vått eller tørt. Det ble en kjempekveld i "jubilantens"-ånd, svøpt i rosa og gull, tapas, rabarbrapunsj, macroner og champange. 

Som dere vet finnes det lite rosa og gull i frøkenhuset, så da ble utesofaen og puter trukket om av rosa fleespledd, ispedd brune puter fra den gamle sofaen. 
Teppet fra kjellerstuen fikk seg frisk luft og speilet ble kidnappet fra bursdagsbarnets bopel. 
Rufsene ble kjøpt i "Nytt og nyttig" sin partyavd. 
Linduk på bordet med vaser og lysholdere i rosatoner
Gulltallerker i papp og rosa servietter med "Happy birthday"
Da vi kjøpte huset ville jeg ha en jernseng som sto ute hele året og rustet som vi kunne bruke til daybed på fine dager. Nå fikk jeg den endelig opp etter 6 år i garasjen. Den har allerede hatt overnattingsgjester <3
Lysekronen sprayet jeg hvit og de rosa kreppstrimlene ble gitt av gavmild donor <3 De gjorde jo hele susen med bånd blafrende i sommerbrisen (les:vestlandsbris)
Selv føysa fikk pynta seg, i tillegg til trærne rundt omkring i hagen
 Avslappningssone
Store vindmøller kjøpt på Mestergrønn 
Champagnekjøle med rosa is <3
....og skål til dere med ønske om en fantastisk sommer
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar