Det brukes det lang tid på planlegging. Internett og kokebøker finkjemmes for spennende oppskrifter, og selve dagen vies til kokkelering. Det er mye arbeid, men definitivt verd det når vi endelig kan sette oss ned og nyte god mat med gode venner.
Denne uken var det min tur. Alt var planlagt ned til minste detalj, og kameraet klar på kjøkkenbenken til dokumentasjon av eventen. Men som så mange ganger før glemmer bloggeren å ta bilder når det koker om ørene hennes :(
Så denne gangen kommer bilder fra bordet og menyen. Neste gang lover jeg å fotografere hovedrolleinnehaveren; maten ;)
Forrett
røkelaks
risotto med sprøstekt spekeskinke
smørkokt asparges
urtesaus
Hovedrett
baconsurret indrefilet av svin
serllerirotpuré
karamellisert sjalottløk
pannestekte aspargesbønner,løk og salami
balsamico-saus
Dessert
frozen chocolatecake
pasjonsfrukt mouse
chili- og vaniljebakt ananas med karamellglasering
kokos-is
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar