01 september 2013

4 venners middag

En gang i året lager jeg gourmet-middag for 3 andre flotte damer. Det samme gjør de. Det er med stor forventning vi ankommer disse middagene. 
Det brukes det lang tid på planlegging. Internett og kokebøker finkjemmes for spennende oppskrifter, og selve dagen vies til kokkelering. Det er mye arbeid, men definitivt verd det når vi endelig kan sette oss ned og nyte god mat med gode venner.

Denne uken var det min tur. Alt var planlagt ned til minste detalj, og kameraet klar på kjøkkenbenken til dokumentasjon av eventen. Men som så mange ganger før glemmer bloggeren å ta bilder når det koker om ørene hennes :(  
Så denne gangen kommer bilder fra bordet og menyen. Neste gang lover jeg å fotografere hovedrolleinnehaveren; maten ;)














Forrett
   
røkelaks
risotto med sprøstekt spekeskinke
smørkokt asparges
urtesaus

  Hovedrett  

baconsurret indrefilet av svin
serllerirotpuré
karamellisert sjalottløk
pannestekte aspargesbønner,løk og salami
balsamico-saus

Dessert

frozen chocolatecake
pasjonsfrukt mouse
chili- og vaniljebakt ananas med karamellglasering
kokos-is





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar