12 juli 2014

Nok en gang....

I huset vårt er det to ganger dvs. inner- og yttergang. Den ene er ganske praktisk mens den andre består mest av dører. Jeg tenkte å vise dere yttergangen igjen. Den er vi ganske fornøyd med og den rommer stort sett det vi trenger.  

I den ene kroken har vi hjemmesnekret jakkeoppheng fra vegg til vegg. Her er det plass til mye!! Det trengs til en familie på fire. Det kommer nok noen lavere kroker etterhvert ;)


 De roterende krokene til oppheng av klær er supre!!
Nedenfor finner du skohyllene jeg fikk laget hos en lokal blikkenslager. Røft, urbant og praktisk.


Jeg liker blandingen mellom det harde og det myke. Mellom det urbane kalde og det varme hjemlige. Slik er jeg også som person og det synes jeg vises fint i gangen. Den varme gule platen i tre mot den grå metallplaten i sølv/grå.
På motsatt vegg gjentas gul-fargen fra hattehyllen. 
Før barna kom reiste vi mye rundt om i verden både jeg og mannen. Det er det blitt mindre av nå, og det er helt fint. Men drømmene om eventyr og reiser er der....og rett bak veggen i gangen finner vi New York...aldri langt unna :) 
På denne veggen har jeg malt glidelåsen, fått fotoprintet et motiv av storbyen som deretter er tilpasset og limt på.
Med dette innlegget er jeg med i juli-utfordringen til Norske interiørblogger. Sjekk ut de andre bidragene her.

God sommer!


2 kommentarer:

  1. ÅÅÅ, for en spennende gang! Jeg hadde tenkt å ta med bilde i galleri, men finner ingen som er "store nok" - ikke lett å få tatt oversiktsbilder i små rom, hihi, men håper du blir med på flere utfordringen, så spennende og inspirerende med godt fargevalg og spennende løsninger!

    SvarSlett
  2. Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 😀 ja, her er det vanskelig å fotografere på de 2,5 kvadratmeter vi har til rådighet, men vi får jobbe med det vi har 😉

    SvarSlett