22 mars 2013

Bestikket på veggen

Som nevnt tidligere i bloggen har jeg hatt store planer for veggen ved spiseplassen. Den skulle endres iallefall et par ganger i året. Der skulle frøkena få ut litt kreativitet og gi liv til en krok av stua.

Før jul fikk den en beige farge, men nå som våren er i anmarsj fristet det med litt farge. For tiden er jeg litt hekta på gult. Og da passet det jo bra at jeg hadde maling igjen fra gangen som jeg kunne bruke. 

Motivet den skulle få har jeg tenkt på en stund. Mange ideer er blitt forkastet, andre lagt på is til en annen anledning. Valget denne gang falt på "bestikk". Først ett stort, men etterhvert fant jeg ut at jeg heller ville ha flere og mindre. Som et mønster istedet for bilde.

Jeg tegnet det opp på papir og klippet ut. Deretter måtte den lille frøkenas spiseunderlag ofres til sjablong. Jeg tegnet rundt og skar ut.  


Målet var ikke en pen behagelig spisekrok men en litt røffere og vågal del av stua og kjøkkenet. En toneangiver for resten av interiøret, som nå vil få tilført hint av spreke farger.
1 kommentar: