Kanskje noen litt friske ideer og variasjoner vil hjelpe? Denne oppskriften er iallefall utprøvd til stor begeistring :)
INGREDIENSER:
Kutt først SALMA i små terninger, deretter finhakkes chili, agurk, rødløk og kapers.Parmesanen finrives. Rett før servering blandes alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper og tilsett sitron.
Form tartaren i porsjonsbiter formet som firkant eller sylinder.
Pynt med potetchips på toppen. Server gjerne med en frisk salat, vinagrette, sesamfrø og litt lettrømme.
Herlig, lett og sunt :) Lykke til!
- 280 g SALMAlaks
- 120 g rødløk
- 35 g kapers, små
- 1/2 rød chili
- 1/4 agurk
- 4 ts parmesan, revet
- 1 ss Dijonsennep
- 1 ss sitronsaft
VINAGRETTE:
- 1 dl olivenolje
- 1 ss Dijonsennep
- 1 ss honning
- 1 ss hvit balsamico
- salt og pepper
Kutt først SALMA i små terninger, deretter finhakkes chili, agurk, rødløk og kapers.Parmesanen finrives. Rett før servering blandes alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper og tilsett sitron.
Form tartaren i porsjonsbiter formet som firkant eller sylinder.
Pynt med potetchips på toppen. Server gjerne med en frisk salat, vinagrette, sesamfrø og litt lettrømme.
Herlig, lett og sunt :) Lykke til!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar