12 oktober 2014

Naustet

På mannens familielandsted har vi det alltid koselig, om vi er der alene eller sammen med de andre som hører til der. Det ligger vakkert til ved sjøen, med mulighet for bading, båt, utflukter og fiske. 

Noe av det vi setter mest pris på for tiden er avlastningen vi får av fantastiske besteforeldre. Den brukes til å sove lengre og lade batteriene <3 YES!!!
Overnattingen er delt inn slik at de andre sover i hytta mens vi trekker ned på naustet. Det har store vinduer ut mot sjøen og ikke et tv i sikte. Freden og skuldrene senker seg i det vi trør inn døra. 

Men det har en stund kriblet litt i interiør-fingrene til frøkena. Et behov for å funksjonalisere og personalisere tilholdsstedet. Med en grei svigermor var det bare å sette i gang :) Her er bilder fra sommerens prosjekt;Vi trengte sårt lagringsplass for ikke å leve ut av baggen når vi er der. Stor kommode, en kiste, bokser og skuff på hjul under senga fungerer fint.
Her var det ikke mye å gå på i forhold til senga. De resterende 12 cm ble brukt til egen lagd sengegavl. Der har jeg brukt 2/4 stendere i en ramme, lagt over en tilpasset kryssfinerplate skrudd sammen og malt. Lot plata stikke litt opp over på oppsiden slik at tingene som står der ikke faller ned.


Her har jeg brukt samme festeanordning som på utetavla med store skiver mellom treet og skruen.


Kork-duppene er fra gården hjemme. Bildene er photoshoppet hjemme og fremkalt billig hos nfoto.no, som leverer innen noen få dager.


Med bruk av ting man har liggende hjemme, loppemarked, egensnekring og billige interiørbutikker trenger en slikt prosjekt ikke koste så mye.


Har ikke så mange familiebilder fremme hjemme, men her har det blitt et koselig innslag. Sjøstjernen er en gave fra en venn. Gøy med litt maritimt preg også. 


For å ha noe personlig, tok jeg med det gamle, slitte bordet etter farmor. Det er med på å gi rommet liv og dybde visuelt. Perfekt lurvete ;) Speilet er et loppisfunn fra bedehuset hjemme.


Kan ikke bare være søtt og snilt ;)


Og så de fantastiske vinduene og utsikten, da, som egentlig spiller hovedrollen her inne.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar