08 februar 2015

Sannheten er....

Dette er mitt hundrede innlegg (HURRA!!) og jeg har fundert litt på hva jeg skal skrive om. Hva med sannheten? Ikke det at jeg direkte lyver, men vi pynter vel alle på sannheten litt. 

Jeg får ofte komplimenter for hjemmet vårt, og det er jo hyggelig.
Noen kommentarer går på hvor perfekt og ryddig det er. Det er vel en sannhet med modifikasjoner, vil jeg si..... Jeg liker å ha det ryddig, men jeg er ikke nødvendigvis det. 

Det er jo sånn at når du legger ut bilder av hjemmet eller av deg selv, vises vel det meste  fra en tiltalende vinkel. En annen blogger jeg kjenner sa det slik; " Det plettfrie bildet av spisebordet, var vel den eneste ryddige plassen i huset da bildet ble tatt". Vi rydder og "styler" naturligvis før bildene som skal på bloggen tas. 

Det er som når du får besøk, du rydder iallefall det verste. Mannen finner stadig ting og tang der de ikke hører hjemme, fordi frøkena har ryddet i en fei da besøkende svingte opp i gården.

Med dette i tankene har jeg i dag tatt bilder fra mitt "perfekte" hjem akkurat slik det står. Ikke på sitt verste eller beste, men sånn helt vanlig.I helgen vaskes det endel klær. Ullklærne henger ofte til mandagen før de blir lagt sammen, og sammenbrettede klær venter ennå på å nå klesskapet.
Når maten er spist blir ofte tallerkenene ryddet bort til vasken, men derfra kan det ta litt tid før de ender i oppvasken. 


Etter lunsj i dag ble det som måtte i kjøleskapet lagt på plass, før jeg måtte springe å ta lillemann. To timer senere så det fremdeles slik ut.


I dette skapet på kjøkkenet skjuler det utroligste seg. Her kan du etter "lynrydding" finne alt fra verktøy, klær, leker mm.


I gangen er det ikke så god plass, da havner alt du har i hendene inn foran trappa. Å der kan det nok ligge noen dager.....


Kommoden i gangen er en mellomstasjon. Vanishen ble brukt på badet, og står nå her i vente på å komme hjem til vaskekjelleren.


På badet skjer det endel. Vi dusjer, bytter bleier og klær. Noen leker (drar ting utover) mens de venter på at andre skal bli ferdige. Bleier blir i farten av og til glemt på badekarkanten, og bilder over stellebordet er ikke alltid praktisk.


På vårt rom er det frøkena som roter. Dyna ligger slik den ble forlatt, og blir skjelden fikset på. Klær blir liggende på gulvet fra i går, og nye som ikke var helt det rette å gå med i dag...du vet....


Når sant skal sies............  ;)
3 kommentarer:

 1. Hehe kjenner meg igjen her ;) Og de fleste har det nok sånn vil eg tro!
  Fin morsdag til deg :)
  Charlotte

  SvarSlett
 2. Hehe kjenner meg igjen her ;) Og de fleste har det nok sånn vil eg tro!
  Fin morsdag til deg :)
  Charlotte

  SvarSlett
 3. Regner med det jeg også ;) Håper du har hatt en like fin morsdag som jeg <3
  Aslaug

  SvarSlett